HTML

S. O. N. - See Or Not

film kritika előzetes trailer poszter

Friss topikok

  • Beyonder: Érdekes könyvnek tűnik, a Wrestler párhuzam mondjuk talán önkényes egy kicsit. Rourke karaktere eg... (2009.08.23. 21:14) Könyvkritika: Csíkszentmihályi Mihály: Flow - Az áramlat
  • clay: A Ha eljön Joe Blacket soha nem volt türelmem végignézni, de a Pillangó-hatás bejött, igaz még gim... (2009.03.31. 05:10) Top Of 2008
  • grabovsky: egyetértek, én is úgy érzem h túl sok mindent zsúfoltak bele. harvey dent megérdemelt volna egy új... (2008.08.21. 13:59) A sötét lovag (The Dark Knight)
  • clay: Kösz a dicséretet! :) Ha jól emlékszem elég hamar kiderül a tragédia, azért nem éreztem akkora spo... (2008.08.06. 22:47) In Bruges
  • VVega: A legnagyobb klisé Scully egész történetvonulata. Ezt a kórházas cuccot már tíz évvel ezelőtt is c... (2008.08.05. 10:10) X-akták: Hinni akarok (X-Files: I Want To Belive)

Kategóriák

Fesztiválok 2009

2009.06.19. 10:00 :: clay

Most, hogy a szobában is 30 fok van, de a vizsgaidőszak még mindig nem akar befejeződni, a nyári Blockbustereknél jelenleg sokkal jobban érdekelnek az elkövetkező fesztiválok. Összeállítottam egy listát azokról a koncertekről, melyeken feltétlenül ott kell lenni, ezáltal is tanubizonyságot adva botrányos zenei ízlésemről.

VOLT Fesztivál (07.01-07.04)

Amit mindenképp látni kell:

Limp bizkit - Miért? Egyrész mert a Linkin Park nyári tournéja idén is elkerül minket. Másrészt mert az idei Rock Am Ringes és Download Festes videók bizonyítják, elég jó show nyomnak élőben

Marilyn Manson - Miért? mert ő zenészek Tarantino-ja. A zenétől kezdve, a szövegeken át a külsőségekig mindent lopott más régebbi, kevésbé ismert bandáktól és mégis baromi jól működik. Meg ha valaki képes a fél világot hülyének nézni, ellenszenves már nem lehet! :)

Amin még ott akarok lenni: 

Franz Ferdinand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hegyalja Fesztivál (07.15-07.19)

Amit mindenképp látni kell:

Ignite - Miért? A NOFX előzenekaraként már láttam őket egyszer, és több energiát képesek belevinni egy 20-30 perces koncertbe, mint a legtöbb banda egy egész koncert alatt. És a Veteran című számuk megunhatatlan.

A másik érv a Hegyalja mellett, hogy a kisebb fesztiválok közül a kedvencem a Balatone idén elmarad.

Sziget fesztivál (08.12-08.17)

Amit mindenképp látni kell:

The Offspring - Miért? Mert kábé negyedszáz olyan slágerük van, amelyre nem lehet nem tombolni, ha kicsit szereted a nu-punk stílust. És azért, mert az új lemezük nagyon erős, és a tavalyi VOLT-os koncerten még nem sokat játszottak belőle.

Placebo - Miért? Mert amilyen melankólikus a zenéjük, olyan felemelő. És elképesztően hangulatosak a koncertjeik.

Faith No More - Miért? Eddig ez a zenekar valahogy kimaradt az életemből, de külföldi fesztiválos videók meggyőztek

Pendulum - Miért? Soha nem szerettem őket, de ahogy egyre több a számaikban a gitártéma, és ahogy elnéztem a Download fesztiválos koncertjüket, az egyik legjobb shownak igérkezik.

Amin még ott akarok lenni:

Lily Allen, The Prodigy, Block Party, Snow Patrol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azfeszt (08.19-08.23)

Amit mindenképp látni akarok:

Anti-Flag - Miért? Mert a Szigetes tavalyi koncertjük simán benne volt a top 3-ban egész héten, meg egyébként is az egyik kedvenc bandám.

SZIN (08.26-08.30)

Amit mindenképp látni akarok:

Gabriella Cilmi - Miért? Távol áll tőlem az ilyen rádióbarát, lightos pop zene, de ez a csaj nagyon jól csinálja

Guano Apes - Miért? Mert amikor elkezdődött a bulizós korszakom, pont akkor voltak a pályafutásuk csúcsán, és jó pár baromi jó slágert kitermeltek, melyeket még mindig hallani mindenféle szórakozóhelyen, ahol rockzene megy.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://seeornot.blog.hu/api/trackback/id/tr671195966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása